Nu är det bara ca.12 timmar kvar tills vi är påväg mot Arlanda och tooo Paris ;) Och syster kommer förbi idag vilket alltid är lik kul.
Smetade på lite brun utan sol på beben så dom inte bländar folk i paris, vore ganska tragiskt om det skulle ske en krock för att jag bländar dom ;) Haha.. Men det blev bra, flagar på benet lite bara sen en bränna men inget som gör något märkbart märke. Helt ok!

Blir nog så att jag får skriva i lite mer om vad som skett under semestern sen då jag är ganska tom på idéer och skriva om nu..
men ... im gooing to parriiiis.. ^^ And Disney world ;)

SOL!

7/27/2010

0 Comments

 
Idag vakna jag ungefär halv 12 av att min pappa ringde om ville komma förbi och säga hej och hejdå innan vi åker på semester. :) Är alltid lika kul och träffa pappa.. han är bäst!
Sen blev det lugn hemma bara med lite städning och diskning och om plock i väskan så allt fick plats.. blev nöjd!
Sen kom helt plötsligt solen fram.. såå himla skönt!! Kanske kan hålla i sig tills torsdag så vi får åka med en moln fri himmel och få se både sthlm och Paris från ovan. Gud så man längtar tills vi får åka och imorgon kommer min bästa bästa syster hit och ska passa råttorna, vilket kommer gå skit bra tror jag. Imorgon blir det tidig säng dax för vi åker hemifrån vid en 10 över 3 på natten och så går tåget 04.40 och planet 09.15 och sen är vi framme 13.00 i Paris!!! <3 AWESOME!
 
Jaha, så nu är det här min första post. Kan tillägga att jag inte är så toppen bra på att uppdatera men ska försöka bli bättre. :) just nu när jag skriver har jag dom små ute och Kaij är tokig och vill bara springa ut på min arm över på databordet. Vilken typ! "uv 7" Är hans egna ord som han ville tillägga genom att nyss dra rakt över bordet. Haha!

Idag har jag själv vart hos frissan och fixade till mitt hår, toppade och slinga som det såg ut förut då det började försvinna. Är mycket nöjd med hur det blev. Och på torsdag åker jag och sambon till Paris! WOHO! It´s gonna be fun fun! Disney world är ju ett måste!! Till middag blev det Taco och film "The devil wears prada". Mycket bra film om jag får säga det själv.

Vad mer kan jag tillägga, ja dom små råttorna som springer just nu är Mårten,Kaij,Roger och Bruno. Och Kaij vägrar ge sig, han ska inte få gå på bordet men han gör allt för att komma över, han försöker först gå via överarmen och ner, när det inte funkar ger han sig på ett försök på andra armen och när det inte funkar då går han igenom tröjan! Min lilla vilde!